Logo skadedyrshop  Logo Skadedyr.no

Løst Mus under vasken

  1. ABS Skadedyr Makesh
  2. Gnagere
  3. mandag, desember 28 2015, 08:45 AM
  4.  Abonner via e-post

Igår så vi en mus under vasken i kjøkkenet, og den hoppet nedi hvor rørene går og forsvant. Det har bare gått 3 måneder siden vi flyttet inn hit og huset er ikke så gammelt. Hvis jeg setter opp musefeller vil jeg bli kvitt problemet? Vi oppbevarer ikke mat under vasken så vil mus slutte å komme? Er det mulighet for at det er kun en mus? Vil et slikt problem bli dekket av eierskifteforsikring?

Aksepter svar

HEI


Det du beskriver er svært vanlig. Mus dukker nesten alltid opp under vasken. Grunnen til dette, er at de klatrer langs rørene inne i veggen, og finner frem til kjøkkenet. Mus er sosiale dyr, og må anta at det er fler av dem. Du kan godt bruke musefeller, men det kan tenkes at du må holde på en stund. Musene kryper inn i hus for å overvintre, så hvis du opplever mus, må du anta at de har kommet for å bli. Når det gjelder eierskifteforsikring, må du nesten sjekke dette med dem. Generelt sett, opplever vi at dette kan bli en tung og dyr prosess. Det kan være enklere og rimeligere å betale et skadedyrfirma, slik som oss, til å bekjempe dette. 


Bekjempelse av mus er ofte mer komplisert enn det man tror. Du kan helt uforpliktende ringe ABS Skadedyrkontroll AS og diskutere problemet, eller sjekke ut "skadedyrguiden" for å lese mer om mus. Hvis du vil forsøke selv først kan du gå til vår - skadedyrshop.no - og kjøpe "gjør det selv" produkter til bekjempelse av mus.

  1. mer enn en måned siden
  2. Gnagere
  3. # Permalink
Svar (1)
Det finnes ingen svar på dette innlegget enda. men du har ikke tilgang